Spaar geld via EuroClix
Advertisement
Plus500

Hoe ook u een heleboel geld over kunt houden !

Bent u dol op alle folders en puilt uw mailbox bijna uit doordat u zo veel mogelijk nieuwsbrieven wilt krijgen? Of bent u meer één van die mensen die helemaal niet van folders kijken en nieuwsbrieven via het internet houdt, en al die manieren om ergens korting op te kunnen krijgen maar grote onzin vindt? Misschien is het dan toch goed om er eens over na te denken hoeveel geld u gewoon op straat laat liggen, terwijl het echt niet zo veel moeite hoeft te kosten om van die voordeeltjes te profiteren.

Zegt u nou zelf, als u een bon uit een folder meeneemt en die inlevert terwijl u bijvoorbeeld een brood koopt bij de bakker, is dat een kleine moeite en denkt u misschien wat heb ik daar nou aan, die paar eurocenten korting? Stel u doet dat elke week, een heel jaar lang: dan is dat bedrag opeens een behoorlijk stuk groter. En dan heeft u het ook alleen nog maar over één bon die u maar bij één winkel inlevert. Dus stel dat u dat met meer dingen zou doen, dan telt dat per jaar toch lekker aan…daar kunt u al snel hele leuke dingen van gaan doen.

Tegenwoordig kunt u zich via internet voor de meest uiteenlopende nieuwsbrieven inschrijven, en op die manier echt overal kortingsbonnen voor vinden. Iedereen kan wel een paar webwinkels noemen waarbij u direct korting op uw aankoop krijgt, wanneer u zich ter plekke inschrijft voor de nieuwsbrief.

Het gaat dan van kortingen die u krijgt bij het boeken van een vakantie, tot korting op inktpatronen, sieraden, wellness arrangementen, en zo kan ik nog wel een hele tijd doorgaan.

Met de newsletter van Tirendo kunt u bijvoorbeeld online voordelig banden kopen, en zo heeft een heel groot aantal bedrijven de mogelijkheid om online bestellingen te plaatsen. Vaak is het zelfs zo dat er speciale aanbiedingen zijn, of extra korting gegeven wordt als u via internet bestelt.

Er zijn op dit moment zoveel aanbieders, van zoveel verschillende producten dat het soms best lastig is om een goede beslissing te nemen. Soms denkt u in eerste instantie misschien dat iets echt een koopje is, maar als u dan net even een stukje kijkt valt dat vies tegen! Een hele goeie tip is dan ook om niet meteen als een dolle op bestellen of kopen te klikken wanneer u een aanbieding krijgt via een nieuwsbrief. Het is juist heel erg verstandig om zelf ook een klein beetje op onderzoek uit te gaan voordat u de uiteindelijke beslissing neemt. Wie weet kunt u het ergens anders zelf kopen voor veel minder geld, en dan heeft u dat toch alvast mooi verdiend!

Wanneer u uw persoonlijke gegevens invult in een nieuwsbrief van een aanbieder, is het ook heel vaak het geval dat u zich dan ook automatisch aanmeldt voor meerdere andere nieuwsbrieven. Wanneer u vindt dat u echt te veel verschillende nieuwsbrieven krijgt, is het mooie dat u dat ook gewoon aan kunt geven. U kunt zich er helemaal voor af gaan melden, als het een nieuwsbrief is over een onderwerp waar u op dat moment niet zo veel meer mee heeft. Het is ook zo dat u er heel vaak voor kunt kiezen hoe vaak u een nieuwsbrief wilt ontvangen. Vaak is dan de keuze zo dat u kunt kiezen voor 1 x per week of maar 1 x per maand. Zo bepaalt u zelf of en hoe vaak u geïnformeerd wilt worden.

Het leuke van nieuwsbrieven in uw mail vinden, is dat u op die manier ook heel vaak inspiratie opdoet en goeie ideeën krijgt. Denk maar eens aan nieuwsbrief waarin vakanties staan naar een land waar u in eerste instantie misschien niet meteen gedacht zou hebben. Omdat u misschien onbewust een heel vertekend beeld daarvan heeft. Maar na het zien van de foto’s en het lezen van de beschrijvingen in de nieuwsbrief, gaat u daar toch opeens heel anders naar kijken. Hetzelfde geldt natuurlijk voor heel veel nieuwsbrieven, je steekt er nog wat van op ook en dat is toch altijd mooi meegenomen?

Leave a Reply